HSKN er nå på WEBORG

Hauerseter sportsklubb Nordkisa har fått ny hjemmeside, nytt medlemsregister og betalingssystem gjennom nettsidene. Les mer om hva dette betyr for deg.

2016-09-15
web admin

Etter nye krav fra NIF måtte Hauerseter sk Nordkisa bytte medlemsregister. I den sammenhengen valgte vi Weborg som har en totalløsning for medlemsregister, hjemmeside og betalingsløsning. De nye nettsidene er nå i drift. Vi jobber fortløpende med forbedringer og justeringer, så vi ber om tålmodighet med de webansvarlige. Weborg har foreløpig ikke lagd en mobilløsning for  nettsidene ennå, men det håper vi kommer etterhvert. Sidene fungerer fra mobiltelefon, men layouten er tilpasset pc og nettbrett i liggende posisjon.

På nettsidene våre finner du informasjon og nyheter om idrettslaget, de ulike gruppene i klubben og ned på lagsnivå. Nettsidene skal være oppslagsverket for alle som er interessert i hva som skjer i HSKN, samt være stedet for å finne svar på det man måtte lure på om idrettslaget, enten det er aktiviteter, kontaktpersoner, nyheter og gode historier. For å få til dette er det viktig at "alle" i HSKN sørger for å bruke websidene som informasjonskanal, og samtidig sørger for å legge ut alle nyheter om det som skjer. Ønsker du å være "skribent" så ta kontakt med webansvarlig.

 

Medlemsfunksjon 

Vi har overført alle medlemsopplysninger fra forrige register. Vi håper nå at du vil hjelpe oss ved å registrere deg i medlemsmenyen til venstre og redigerer personlig informasjon dersom det er noe feil. Dette gjør jobben mye lettere for alle som frivillig drifter idrettslaget og gjør at du kan få all info om ditt og dine barns medlemskap og aktiviteter rett på mail etter hvert som alle trenere blir kjent med systemet.

På venstre side av oppstartssiden under overskrift "logg inn" må den enkelte trykke på "glemt brukernavn / passord" ved første gangs innlogging. Dette blir tilsendt på oppgitt mailadresse og så er det bare å lage et nytt passord og logge seg på. Svarmailen blir automatisk generert og det kan ta litt tid før den kommer (inntil 60 min).

På venstre side i åpningsbildet under medlemmets navn er det en firkant med tekst "logg inn som familie". Der kan man velge de som man er i familie med og skal betale evt treningsavgift for.

 

Betaling av medlemskontingent i HSKN

Medlemskontingent, treningsavgift og aktivitetsgebyr skal betales via våre nettsider. Du betaler online med Visa eller Mastercard. Legg inn kortdetaljer første gangen. Gå til "Mine Medlemskap" og klikk på "Betal" knappen, så går den til online betaling. Når du har betalt får du en bekreftelse på mail og betalingsstatus endres til "Betalt". Hvis du er en del av et familiemedlemskap vil betalingstatus for hele familien endres til «Betalt» hvis en av medlemmene betaler medlemskontingenten. 

Du kan logge deg inn å se ditt medlemskap og informasjon som ligger på din bruker. Her kan du også redigere dersom det er adresseendring etc. Hovedmedlem i familien kan se alle medlemmer av familien - klikk på "logg inn som familie" når du er logget inn.

Hjelp oss å holde sidene våre levende, vi hører gjerne fra deg!

 

 

Ved spørsmål til sidene, ved feil eller kommentarer så kontakt

webansvarlig  Eilen R.M. Fladby, epost: eilenrm@online.no

 

Ved spørsmål til medlemsregisteret eller betalingsløsningen så kontakt: medlem@hsk.no

Sportslig leder Remy H. Lyng, tlf. 470 70051 epost: hulegaard@hotmail.com 

Sekretær Ann Kristin Lystad, tlf. 416 22426 epost: annlys1@hotmail.com 

 

Kontaktinfo til styret finner du under "Hvem er hva".

 

Kalender

Juli
MTOTFLS
293012345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829303112

Aktiviteter

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket